четвъртък, 26 април 2012 г.

Андреа и Нина Никол се разделят заради Тайра.

Жесток скандал се разрази във вчерашния съботен работен ден. Всичко започва от там, че Андреа и новата фолк дива Тайра делят една ПР-ка, а именно Нина Никол.
Новоизлюпената Тайра си правила реклама на гърба на Андреа, пишат от Signal.bg Истината обаче е, че въпросната ПР-ка си позволява да използва името на фолк звездата, за да наложи Тайра, но без нейно знание!
"Аз не познавам самото момиче, даже не знам и името ѝ. Видях информацията, която беше излязла навсякъде, поинтересувах се и разбрах, че някой явно използва моето име, за да си прави реклама по някакъв начин" - обясни тя и отсече: "Мога да гарантирам, че повече това няма да го допусна!", казва Андреа пред Signal.bg
Теодора Андреева, както е истинското име на звездата, винаги се прави на ощипана и че нищо не знае! Но проблемът е налице и крайният резултат е официално разделяне на певицата и сайта Paparazzi.bg, зад който стои Нина Никол и където Андреа свободно пускаше слухове за колежките си.
Стремежът на Андреа винаги да прави скандали и да извлича полза от всички и всичко до последна капка, започва да й изиграва лоша шега. Факт е, че и Кости разбра що за човек е и я изрита от групата им Sahara. Сега той си търси нова певица за лице, като се говори, че първата поканена е Цветeлина Янева, но тя категорично отказала и затова румънецът се принудил на търси таланти в ТВ шоу в нашата съседка.
Както си му е редът, Нина Никол отвръща на удара с официално даване на думата на Тайра, която да се защити. Естествено, изявлението отново е нейно дело и ето какво гласи: "Мисля, че имам право да се защитя. Не искам Андреа да ме подкрепя. Не ми е нужно, достатъчно съм силна да се развивам и сама! Медиите пресилиха и изопачиха нещата. Надявам се занапред да няма такива недоразумения. Не търся скандален имидж и ако Андреа се чувства по някакъв начин засегната, моля да ме извини".
Първо пиар си правят с Андреа, после "не искам да ме подкрепя". Резилът е пълен и ще е такъв, докато има такива хора в този бизнес като великолепната тройка в този текст! Амин!