четвъртък, 26 април 2012 г.

Милица и Милла на кастинг при Кости за Sahara.

Две родни фолкпевици взеха участие в конкурса "Бъди част от Sahara", който се проведе в румънско ТВ шоу. Една е Милица, която скоро не сме видяли в ефира на Планета ТВ, а другата е бившата изпълнителка на Ники Китаеца - Милла. Момичето така и не успя да се наложи, въпреки гласовите си възможности и красотата си.
В началото на април Кости обяви, че търси нова певица за групата си Sahara. Кандидатките трябва да имат глас, атрактивна визия, да знаят английски и да са на възраст между 18-28 години.
"Андреа реши да заложи на солова кариера, но аз смятам, че проектът Sahara трябва да продължи" - сподели наскоро хитмейкърът в "Neatza cu Răzvan şi Dani" на Antena 1
Това обаче Snews.bg подочу, че не е точно така. Българската певица е натирена да напусне групата, защото имала твърде много претенции и това постоянно образувало дразги между двамата. Тъй като колежката й Цветелина Янева отказала предложението да заеме мястото й, Кости организира бързо кастинг за нова певица, с което сложи край на международната кариера на Андреа.