вторник, 24 юли 2012 г.

Какво е общото между Андреа и Кание Уест ?

Изпълнителката си докара хип-хоп имидж.
 Напоследък Андреа променя външния си вид и стила си доста радикално. Първо певицата бойкотира концерта на телевизия "Планета", след това изкара песен, наподобяваща румънски хит, а сега смени и имиджа.
Излгежда половинката на Кубрат Пулев е решила да се откаже от класическото поп-фолк излъчване и да се ориентира към градската мода.
Изпълнителката бе "запечатана" да се разхожда по улицата, облечена в стилен топ, къси панталонки и огледални очила точно като на рапъра Кание Уест.
Снимката може да видите тук.
По-надолу,можете да видите какво написа относно визита и Jenite.bg ..
Завоят в стила на Андреа бе взет от нея рязко и неочаквано. Първо тя бойкотира престижните за поп-фолк гилдията награди на ТВ "Планета”, след което излезе с нова песен, наподобяваща румънски хит. Последната заявка на блондинката за пълна промяна е снимката вляво.

Вместо леопардова рокля с огромно деколте и златисти пантофки, певицата бе избрала далеч по-стилна визия за своята разходка из града. Сив топ с женски силует и къси кожени панталонки прикриваха прелестите на Андреа. Типичните за фолкаджийките къдрици липсваха, вместо това косата ѝ бе прихваната небрежно с фиба. Половинката на Кубрат Пулев бе заложила на гланц с розов оттенък.

Както обикновено правим в нашия dressbook, и тук ще посочим акцента - огледалните слънчеви очила, наподобяващи по форма любимия аксесоар на много презокеански рапъри. Един от тях впрочем е гаджето на Ким Кардашиян - Кание Уест. Той използва очила с такъв контур, но направени от различен материал.