четвъртък, 19 юли 2012 г.

DJ-и определят "Пробвай се" на Андреа и Азис за хит на лятото и " Only you " вече и по City TV.

Почитатели на фолка гласуваха за хит на лято 2012 и определиха като безапелационен победител парчето на Андреа и Азис „Пробвай се“, което вече доста време държи лидерско място в почти всички класации.
Съвместният проект на двамата изпълнители се оказа и в топ листата и на всички  DJ-и у нас, които също дадоха гласа си за успешния дует.
И макар че половината от летния сезон вече е да е минал, във всички клубове из страната „Пробвай се“ продължава да бъде сред най-поръчваните песни, а DJ-ите обявяват парчето за тотален хит на лятото.
Като най-оригинален клип пък бе определен отново проект на Андреа, само че този път към песента „Лоша“. Лентата към въпросното парче показва библейски сцени, като например разпъването на кръст на главната героиня, а самото видео е сред най-високобюджетните във фолка.
Първото самостоятелно поп парче на изпълнителката вече се върти по радио и телевизия City. Любопитен факт е, че за първи път у нас се случва една певица да има два хита по едно и също време в различни жанрове.