събота, 7 юли 2012 г.

Истината за открадната песен oт Андреа.

Сръбкиня откраднала песента на Андреа и я направила тотален хит в страната си!
Сръбската певица Милица Павлович, която най-безцеремонно била откраднала една от най-хитовите песни на нашата поп-фолк певица Андреа и изобщо не блестяла с някакви особени певчески способности се оказа, че съвсем не е крала, нито обирала, нито събирала хитовите песни на нашата Андреа!
След като гръмна новината в интернет пространството започнаха да валят какви ли не порицания и проклятия към сръбкинята. Но се оказа, че тя е съвсем невинна.
 
Истината е следната. Кости е направил леки корекции в песента и я е продал на Милица. Парчето не е собственост на Андреа, а на Кости и той има право да я продава колкото пъти си поиска и на когото си поиска.
Това стана ясно от интервю, което сам той е дал за сръбската музикална телевизия DM SAT. Там Кости е бил с друга известна сръбска певица, която същи е негово протеже и за която също е направил песен. От интервюто става ясно, че той  много сериозно се е ориентирал към сръбския пазар и има проекти с доста техни изпълнители и занапред ще работи доста там.
Такъв е случаят и с набедената за открадната песен на Милица Павлович – „Танго”, която се оказа само леко променена и продадена от самия автор и собственик на парчето, Кости.

Като доказателство можете да видите презентацията на песента в началото на официалното видео, където е написано:
Milica Pavlovic – Tango
Music: Konstantin Jonita
Lyrics: Aleksandar Marijan
Arr: Endzi Mavric
Милица направи тази песен тотален хит в Сърбия и съседна Румъния. Тя представи парчето си много атрактивно и къде с пеене къде с осморките и чупките в ханша, Павлович и нейната набедена за открадната песен набират все повече популярност на Балканите.