събота, 7 юли 2012 г.

Джена бясна на Цветелина Янева.


Фолк изпълнителката била бясна на колежката си, заради твърденията, че по нейна вина Андреа не е пяла на концерта на ''Планета".
Според Джена, именно Янева е в основата на клюката, че е любовница на Митко Пайенра и затова е пяла преди Преслава, и това направо я изваждало извън равновесие.
Припомняме ви, че Андреа се отказа от изявата си на въпросния концерт, заради нелоялно отношение от страна на колежка, която променила реда на изпълненията, така че да пее накрая. Феновете на блондинката веднага заподозряха, че става въпрос за Цветелина Янева. Изведнъж обаче се появи информация, че не Янева, а Джена била тази, която се намесила в подредбата, пише lifestyle.bg.
 Брюнетката не остана длъжна и споделила в свое интервю, че няма проблем с Андреа и не е предприемала никакви задкулисни действия, за да пее предпоследна на мероприятието. ''На концерта два пъти ми сменяха мястото, за да не пея след Андреа, а после ме сложиха след Янева, защото разликата между нея и Преслава е огромна", обяснила Джена по повод разместването в реда на певиците.