четвъртък, 12 април 2012 г.

Честитките от фенове към Андреа и потвърдения дует с Азис.

След като хърватски сайт определи родната пайнерка Андреа за най-популярната балканска звезда, като остави зад гърба си Азис и Преслава, феновете на певицата у нас я заобичаха още повече. Почитателите й заляха официалната й фейсбук страница с поздравления, честитки и обяснения колко много се гордеят с нея, а пловдивчани показаха голяма си фенска любов към Андреа на живо снощи в Инфи клуб.

Изпълнителката с леко розови коси видимо бе в супер настроение и се забавляваше цяла вечер с феновете си в Инфи. Певицата явно само е чакала температурите навън малко да се вдигнат и да сложи летните си одежди. На участието си снощи тя бе с чисто летен потник, къси панталонки, но крачката й бяха на топло във високите й секси черни ботушки, които още от миналата година са добре познати на феновете й, тъй като Андреа явно много си ги харесва и редовно е с тях по участия.

Както винаги, така и в момента, около Андреа има загадка. От няколко дни в интернет пространството усилено се пише, че изпълнителката на „До край” и кралят на поп фолка- Азис подготвят дуетна песен. За сега и двамата нито са потвърдили, нито са отрекли клюката, като обясняват, че в средата на април месец истината ще излезе наяве.