четвъртък, 22 март 2012 г.

Андреа: Публиката трябва да те обича!

От Годишните музикални награди на телевизия “Планета” Андреа си тръгна с две награди - за “Най-артистично присъствие на изпълнител във видеоклип” за впечатляващото си актьорско превъплъщение в “Предай се” и за “Дует на годината” за съвместната си песен с Борис Дали, “Едно”.

Певицата споделя, че се чувства много щастлива и за двете награди, които получи, както и за изпълнението на дуетното парче с Борис Дали, което бе високо оценено от публиката в нощта на наградите.

Андреа смята, че всеки изпълнител трябва да бъде преди всичко артистичен и да знае как да поднесе по най-добър начин песента си. Точно поради тази причина, за нея артистичността е нещо наистина важно и искрено се радва, че е спечелила тази награда.

Стилистите на певицата Вили и Маури споделиха в “Звездно”, че всяка идея за визията й тръгва от самата нея, тъй като тя вече много добре знае “какво иска, как го иска и защо го иска”, както и какво послание иска да даде на хората с това как изглежда. 

 Андреа е щастлива, че когато се обърне назад вижда, че е успяла да направи различни песни, които са били оценени и удостоени с вниманието на публиката. От друга страна обаче всяка една стойностна награда “тежи”, защото очакванията към изпълнителя стават по-големи.

“Смятам, че когато човек е позитивен и винаги гледа напред, независимо дали ще получи награда, или не, когато излизаш пред публиката тя просто трябва да те обича и да ти се радва, да пеете заедно - това е най-важното!”