събота, 28 януари 2012 г.

Борис Дали: Андреа направи клип на световно ниво.

Борис Дали бе сред специалните гости на промоцията на новия албум на Андреа, състояла се в началото на седмицата. Дуетната им песен “Едно” е включена в диска “Лоша”. Парчето, още с излизането си, се нареди сред най-големите фолк хитове и в момента и се радва на голям интерес от потребителите на Signal.bg. Вече месец време песента е абсолютен лидер в седмичната класация “50-те най…”.
“Действително в последно време се пускат по-бързи песни – дискотечни, с по-леки текстове. Но наблюдавам, че по-стойностните песни повече се харесват. “Едно” си има по-мелодичното звучене, по-стойностния текст, може би на хората това им липсваше, а също Андреа е много чаровна – хубаво момиче, готина мацка… и се получиха нещата. Постарахме се” – коментира певецът пред камерата на Signal.bg.
Борис Дали обърна внимание на професионализма в проектите на колежката си и подчерта: “Андреа много работи, получават ѝ се нещата. Ето клипът на “Лоша” е нещо, което не се вижда всеки ден, месец или година. Това е клип на световно ниво”.
Според него, меломаните у нас оценяват високо качествените музикални проекти, въпреки че пазарът в България далеч не може да се сравнява с този в големите държаави. “Българите са много умни хора, запознати са със световния пазар и съм сигурен, че всички оценяват един такъв музикален продукт /б.а. клипът на “Лоша”/, но е много трудно да се направи това нещо. България е една малка държава, нас ни слушат шепа хора. Да направиш един такъв клип в по-голяма държава, това може да си го позволиш, докато тук е много трудно и затова похвала за Андреа, че прави това нещо” – каза Борис Дали, впечатлен от новия клип на Андреа.