събота, 28 януари 2012 г.

Андреа отпразнува “Лоша” с приятели и колеги.

Андреа отново успя да ни изненада с неочаквано решение за промоцията на новия си албум и видеоклипа на заглавния сингъл към него – „Лоша”. В изисканата обстановка на балната зала на Военния клуб, украсена с кадрите от фотосесията за обложката, тя покани най-близките си, хората, с които работи, колеги, приятели и журналисти, за да отпразнува заедно с тях и рождения си ден, и излизането на албума.

Вместо традиционния сценарий – изпълнение на всички песни от сцената, Андреа и екипът й бяха подготвили специален филм, в който бяха миксирани клиповете на познатите парчета от албума. Той се излъчваше на видеостената, докато очаквахме главната героиня на вечерта и премиерата на „Лоша”. Появата на Андреа, която този път беше избрала стилна лилава рокля, предизвика много аплодисменти, а тя се обърна към всички с думите: „Толкова развълнувана не съм била дори когато излязох за първи път на сцената”.

Личеше си, че е вложила наистина много в „Лоша” и се вълнува как проектът й ще бъде приет. Бурните овации след премиерната му прожекция трябва да са потушили всички притеснения у нея – Андреа, режисьорът Мартин Макариев и целият екип, работил по клипа, наистина са вдигнали летвата много, много високо. Както и при предишния им проект – видеото на „Предай се” с Борис Солтарийски, отново са нужни здрави нерви, за да гледаш клипа. С идеите и качеството на продукцията обаче са успели да постигнат най-важното: да надскочат всичко, което са правили преди.